Lusta éjszakákat kínál a BB Italia ágya

Lusta éjszakák ágy

Íme a kényelem szigete - Poliform ágy

Íme, a kényelem szigete - Poliform ágy

Még több cikk >>>

...ágy az a bútor, amin születünk, szeretünk, és meghalunk

Guy de Maupassant fenti mondása ugyan nem igaz mindenkire, de mindenképpen az ágy az a bútor darab, ahol a legtöbb időnket töltjük. A szép ágy régebben fényűzésnek számított és a dísz ágynemű magassága a vagyon nagyságát is jelezte. A jómódú emberek sokáig még reggelizésre is az ágyat használták bútor darabnak. Csupán ezer éve annak, hogy először készült bútor kifejezetten alvásra. Ekkor vált az ágy végérvényesen a hálószoba bútorává.

Míg korábban elég volt a kanapé vagy matrac, ma már elmaradhatatlan kelléke a hálószobának a széles franciaágy, avagy ágykeret, benne a kényelmes matrac. A gyerekszoba pedig úgy váltja az ágyakat, ahogy a gyermek nő. A rácsos ágyból előbb kiságy lesz, amit azután követhet a gyerek ágy vagy emeletes ágy. A matrac is a gyerekkel együtt nő. A matracok és kanapé költemények hálószobai pályafutása lejárt. Aludni persze nem csak a hálószobában lehet, ezt a létfunkciót kitoltuk a teraszra, kertbe is. Kit ne csábítana a napozóágy a medence mellett, kerti kanapé a teraszon vagy a függőágy a kert csendes, árnyas zugában? A gyereksátorban pedig matrac várja a kicsiket. Az otthon-lakberendezés magazin ágy rovatában természetesen - a kanapé és matrac mellett - az ágyaké a főszerep.

Amikről itt olvashatsz: bútor, ágy ötletek, matrac, ágyak, franciaágy, kiságy, ágykeret, függőágy, fedő matrac, kókusz matrac, memóriás matrac, napozóágy, szekrényágy, rácsos ágyak, baba ágyak, emeletes ágyak, hinta ágyak, heverő.

Máshol keresd: kanapé ágyak, fotel ágyak, bőr kanapé, kanapé huzat, ágynemű, párnahuzat, ágy takaró, párna, díszpárna, hálószoba.