Állatkert a gyerekszobában

Állatkert a gyerekszobában - Pingvin

Ha nincs időd arra, hogy a gyermekedet folyton az állatkertbe vidd, örökbe is fogadhatsz néhány műanyag példányt.

A gyerekszobát könnyedén egy kis színes állatkerté varázsolhatjuk, a Magis termékeinek segítségével, amit idehaza - többek között - a PontZero forgalmaz. A 2011-es Salone Internazionale del Mobile kiállításon ismerkedhettünk Eero Aarnio pingvinjével. Ez a kis pingvin talán már túl sokat evett, mert tele van a pocakja (de ígérem tőlünk már nem kér több halat). Talán ezért ilyen gömbölyded a formája, ami lehetővé teszi, hogy utánozza az élethű kacsázó mozgást, ami végett olyan kedves és aranyos.

Állatkert a gyerekszobában - Pingvin

Bizonyára sokan ismerik és kedvelik Puppy-t, a műanyag kutyát amelynek első darabjait, már 2005-ben piacra dobták. Matt fehér, narancssárga és zöld színekben kapható. A választékot 2009-ben tovább bővítették fényes piros, fekete, fehér modellekkel. Kiváló ülőalkalmatosság a kicsinyek számára. További előnye, hogy nem kell sétálni vinni, ha szakad az eső és fáradtak vagyunk. Vagy mégis?

Állatkert a gyerekszobában - Kutyák

Állatkert a gyerekszobában - Kutyák

S, ha már székre van szükségünk, itt van a következő: Julian, az azonosítatlan műanyag objektum, a designer Javier Mariscal jóvoltából.

Állatkert a gyerekszobában - Julian

Továbbá ne hagyjuk ki a felsorolásból Mauricius őslakóját, Dodót sem, akit Oiva Toikka álmodott meg a gyerekszoba számára. A madár színei: piros, sárga, kék, fehér, funkcióját tekintve ringató madár. Kültéri használatra is alkalmas. Akár teraszon akár a kertben is megállja a helyét és csak remélni lehet, hogy végül nem repül el.

Állatkert a gyerekszobában - Dodó madár

A "kevesebb néha több" elv alapján azonban azt tanácsom, ha kicsi a gyerekszoba ne zsúfoljuk tele ezekkel a játékokkal! Inkább mindenki válassza ki szívének legkedvesebbet.