Lusta éjszakákat kínál a BB Italia ágya

Lusta éjszakák ágy

Éjjel és nappal

Éjjel és nappal ágy

Íme a kényelem szigete - Poliform ágy

Íme, a kényelem szigete - Poliform ágy

Felújított villa hálószobája

Felújított villa hálószoba enteriőr

Még több cikk >>>

Háló lakberendezés - hálószoba bútorok, ágy, matrac, bútor ötletek

A háló, avagy a hálószoba mindennapi életünk része, ahol időnk közel egyharmadát töltjük, többet, mint a nappali falai között. Ennek jó része ugyan alvással telik, éppen ezért meghatározó, hogy milyen kényelmes ágy vagy matrac áll a rendelezésünkre. A jó hálószoba a szenvedély és nyugalom kettősségének kell, hogy megfeleljen. Talán pont ezért az összes szoba közül általában a háló az, amit a leginkább a sajátunknak érzünk.

Ahhoz, hogy a hálószoba tényleg a sajátunk legyen, az ágy, az éjjeli szekrény és egyéb bútorok, de még a falak színei is a nyugalmat kell, hogy sugározzák. Kimutatható, hogy az a háló, amelyben a tér sok szöget zár be és falak színe nem megfelelő, inkább zaklatottságot eredményez, mint kipihent éjszakákat. A hálószoba alaprajzán felül a megfelelő lakberendezés is hozzájárul a komfort érzetünkhöz. Nem véletlen, hogy az otthon-lakberendezés enteriőr magazinban bemutatott hálószobák többségében a bútorok színei nem vadítóak és a legtöbb bútor letisztult formájú.

Amikről itt olvashatsz: hálószobák, hálószoba ötletek, ágy matracok, franciaágy, hálószoba bútor, éjjeli szekrény, egyéb bútorok ötletek.

Máshol keresd: ágynemű, párnahuzat, ágy takaró, párna, díszpárna, éjjeli lámpa, színválasztás a hálószobába.

Ne itt keresd: egyedi hálószoba bútor készítés, használt hálószoba bútorok.