Díjnyertes halogén fali design lámpa

Halogén fali design lámpa

Mi köze egy lineárisan rekurzív sorozatnak a képen látható design lámpához? A képeket elnézve majdnem mindegy.

Az áttetsző, félgömb alakú, tengeri virágállatokra emlékeztető, halogén fali design lámpa megszámlálhatatlan sok tüskéből áll, amiknek a végei le vannak vágva, hogy kiengedjék a fény sugarait a térbe. Így vet a lámpa finom effekteket a falra vagy a plafonra. A - kúp virág ihlette - halogén lámpa tervezője a finn Janne Kyttanen, a Freedom of Creation cég alapítója.

Halogén fali design lámpa

A design lámpa neve 1597, amit a lineárisan rekurzív, Fibonacci számsorozat egyik eleméről kapta. Ebben a sorozatban az első két elem 0 és 1, a további elemeket az előző kettő összegeként kapjuk: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597.

Halogén fali design lámpa

Ez a halogén fali lámpa a cég több, mint tíz éves - a 3D nyomtatási technológiának szentelt - kutatásának eredményeképpen jöhetett létre, amelyben azt fejlesztették ki, hogyan lehet egy CAD fájlt hagyományos nyomtatási folyamatokon keresztül valódi tárgyá alakítani úgy, hogy a kinyomtatott rétegeket egymásra rakjuk, amíg létre nem jön a teljes objektum. Ez a díjnyertes három dimenziós nyomtatási technológia tette a Freedom of Creation cég lámpa kollekcióját igazi trend teremtővé.

Halogén fali design lámpa

A lámpa anyaga lézer szinterezett poliamid, átmérője 32 vagy 50 cm, szélessége 15 vagy 16 cm.

Halogén fali design lámpa