Ebinger Zsuzsanna

Ebinger Zsuzsanna

színdinamikai szakmérnök, belsőtér tervező
Tel: +36-30-4156506

Tanácsadás lakberendezés, enteriőrtervezés, látványtervezés, színtervezés témakörökben

Az otthon-lakberendezés enteriőr magazin cikkein keresztül bemutatunk design bútorokat és modern térszervezési megoldásokat, hogy tippek és ötletek formájában segítsünk téged az otthonod lakberendezésében. Megtalálhatsz az oldalon családi házakat, lakásokat és nyaralókat teljes pompájukban, de böngészhetsz csak a nappalik, konyhák, étkezők vagy egyéb szobák között is, ha egy konkrét helyiség lakberendezési ötletei érdekelnek.

Folyamatosan feltárjuk előtted kedvenc bútorainkat (szekrények, polcok, székek, kanapék, ágyak, asztalok stb.), hátha megkönnyítjük ezzel a dolgodat a bútor választásban. Végigvezetünk az otthon teremtés és a lakberendezés egyéb nehézségein is, ami már ott elkezdődik, amikor megtervezzük, vagy kiválasztjuk a megfelelő lakást. Majd szembesülünk olyan klasszikus kérdésekkel, hogy hova milyen burkolatokat válasszak, milyen színűre fessem az egyes szobák falait, hova tegyek lámpákat, milyen típusú fényforrásokat alkalmazzak.

Őszintén reméljük, hogy találsz majd hasznos tippeket az oldalon, amik segítenek abban, hogy szebbé varázsold a lakókörnyezetedet. Ha mégis elakadtál egy lakberendezési feladat megoldásában, nyugodtan tedd fel a kérdéseidet nekünk, szívesen megírjuk a véleményünket, tanácsainkat és megjelentetjük itt a honlapon.

Tudnod kell azonban, hogy minden helyszín, minden lakás különböző, ahogy mi magunk is azok vagyunk. Ezért az otthon-lakberendezés enteriőr magazin keretein belül többnyire általános válaszokat tudunk csak adni. Amennyiben konkrét megoldásokra, kész receptekre van szükséged, úgy szívesen kilépünk a magazin oldalairól és személyesen is segítünk a számodra legmegfelelőbb otthon kialakításában. Miközben összeismerkedünk, feltérképezzük az ízlésedet, kikérdezünk a szokásaidról, megismerjük az életmódodat és figyelembe vesszük a kívánságaidat is. Így tudjuk a rád szabni a lakásod optimális belső elrendezését és külső megjelenését. Tehát:

akkor érdemes bevonnod szakértő enteriőr tervezőt vagy lakberendezőt, mert a későbbiekben sok bosszúságtól és kellemetlenségtől is megkímélheted magad.

Mert ne feledd: a lakberendezés sokak hobbija, DE nekünk a szakmánk is!